29. jautājums vidusskolai

29. jautājums vidusskolai

Nosūtīja Linards Emīls Kupcis
Atbilžu skaits: 6

Manuprāt, šis jautājums ir nekorekts. Nav nekur norādīts, ka attēliem ir jābūt hronoloģiskā secībā.

Pielikums 29jaut.JPG
Atbildot uz Linards Emīls Kupcis

Atbilde: 29. jautājums vidusskolai

Nosūtīja Danute Grīnfelde

Paldies par viedoklil! 
Fotogrāfijas albumā parasti izvieto uzņemšanas secībā. 

Atbildot uz Danute Grīnfelde

Atbilde: 29. jautājums vidusskolai

Nosūtīja Markuss Rihards Dzintars

Kā iespējams izspriest, kurā brīdī uzņemtas abas bildes ar dārzu, dārzs gan jau bija nemainīgs vairākus gadus? Un ja pareizi izspriež kādā secībā uzņemti ģimenes attēli, bet ne dārza attēli, tad viss uzdevums netiek ieskaitīts...

Atbildot uz Linards Emīls Kupcis

Atbilde: 29. jautājums vidusskolai

Nosūtīja Dāvids Rubens

Cienījamie, kolēģi!

Saprotu jūsu uztraukumu un vēlmi iegūt kādu lieku punktu, bet tomēr man jāsaka, ka, kārtīgi iepazīstoties ar šo uzdevumu, itin loģiski var saprast kādā kārtībā jāliek fotogrāfijas. Uz to arī vēlos vērst organizatoru uzmanību, veicot kādas izmaiņas, ja šis uzdevums tiks anulēts vai mainīts, tas būtu ārkārtīgi negodīgi pret tiem, kuri ieguvuši visus punktus. 

Pirmkārt, es saprotu, ka lielākā daļa fotogrāfijas albumos vairs neliek, bet, cienītie, lūdzu, stipriniet savas zināšanas arī šādos prasmju jautājumos, jā, nav nevienas grāmatas, kura varētu mums iemācīt, kā pareizi likt fotogrāfija, bet šis ir jautājums par izpratni - svarīgāko jebkurā jomā. Visu taču nevar pateikt vārds vārdā.Bet aizpildīt albumu no labās puses uz kreisi, no augšas un apakšu ir taču tik loģiski.

Arī par dārzu skaidri teikts, ka tas iekopts vēl pirms bērnu piedzimšanas, tātad šī tikai loģiskā kārtā ir pirmā fotogrāfija.

Cieņā Dāvids Rubens