4 . Jautājums

4 . Jautājums

Nosūtīja Mārcis Magone
Atbilžu skaits: 3

Tātad ceturtā uzdevuma noteikumos bija norādīts, ja informāciju

nevar noteikt, tad aile jāatstāj tukšu. Uzskatu, ka Vanuatu lielāko minoritāti nevar noteikt . Tur 2 % iedzīvotāju ir citi (cik es saprotu, tās grupas , kas nav norādītas konkrēti. Es varbūt nezinu to, bet vai ir tāda minoritāte kā- citi? Ja ir tad lūdzu pastāstiet vairāk. Ja tur pie variantiem būtu rakstīts - cita minoritāte- tad vel saprastu, bet strīdīgs šis jautājums būtu tāpatās, jo tās pārējās kopienas iedzīvotāji ir 4k. Jūs paši teicāt, ka tur , kur bija jāatstāj tukš vai 0.1 jāievada, ka to kopienu pārstāvji var būt ap 100, ja citas kopienas ir daudz un neviena nav vairăk, kā piemēram no norādītajām indiešiem, tad sanāk , ka lielākā minoritāte var būt tā, nevis kāda no citām. Ceru, ka sapratāt, ko gribēju pateikt.. man tas viens punkts ir svarīgs

Atbildot uz Mārcis Magone

Atbilde: 4 . Jautājums

Nosūtīja Miks Viesturs Austrums

Vienā no gadījumiem lielākā minoritāte arī bija "citi", un jā, šāds variants bija dots.

Atbildot uz Miks Viesturs Austrums

Atbilde: 4 . Jautājums

Nosūtīja Mārcis Magone

Ir tāda minoritāte kā citi? Nē, nav . Tapēc uzskatiju, ka pareizi, ir atstāt tukšu, pēc datiem nevarēja uzzināt lielāko minoritāti. Ja uzdevumu nosacijumos nebūtu teikts , ka var atstāt tukšu, tad nebūtu gan jau aizdomājis un licis to citi. Uzskatu, ka pareizi bija atstāt tukšu.

Atbildot uz Mārcis Magone

Atbilde: 4 . Jautājums

Nosūtīja Mārcis Magone

Uzdevuma nosacijumos bija teikts, ka datus , ja datus nevar noteikt, tad ailīte ir jāatstāj tukša. Ailītē, bija jāieraksta lielākā minoritāte. Citi nav minoritāte - jo tas ir visu tautību apvienojums, un tā nav viena tautība, tapēc tur nevar rakstīt citi, bet jāatstāj tukšs!!