Atbilžu rādīšana

Atbilžu rādīšana

Nosūtīja Dāvids Krists Balodis
Atbilžu skaits: 5

Man ir ieteikums nākamajiem gadiem. Piemērs iz dzīves. Vakar es vēl patrenējos olimpiādei ar pagājušä gada uzdevumiem, un uzdevumā par skaidiņau maisījumu un sērskābi sanāca pilnīgi nepareizi uzdevumi, un es nesapratu, kāpēc. Beigās pēc pusstundas ar skolotāju atradām avotu - bija pilnīgi cita reakcija, kuru es nevarēju iedomāties. Täpēc es jums vēlētos ieteikt - līdzīgi kā fizikas olimpiādē - pie pareizās atbildes pielikt klāt risinājumu - gan ar reakcijas vienādojumu, gan darbības, jo tad varētu saprast, kur ir kļūda un kā bija jārēķina.


Paldies par iespēju! Vēlu veiksmi nākamajos gados.

Atbildot uz Dāvids Krists Balodis

Atbilde: Atbilžu rādīšana

Nosūtīja Dāvids Rubens
Jā, tā ir ļoti laba ideja, jo reizēm grūti saprast, kur esi kļūdījies, ja neredzi atrisinājumu, domāju, ja tiktu parādīti atrisinājumi, tad nerastos tik daudz jautājumu rezultātu apspriešanā!
Atbildot uz Dāvids Krists Balodis

Atbilde: Atbilžu rādīšana

Nosūtīja Agris Bērziņš

Šis droši vien nav ieteikums, bet nepieciešamība aprēķinu uzdevumiem un ne tikai. Lai gan daļai no uzdevumu atbildes ir sagatavotas, to tūlītēja pievienošana un pievienošana un formatēšana nesanāks. To centīsimies pēc iespējas laicīgāk paveikt vismaz šī gada olimpiādes uzdevumiem.

Atbildot uz Dāvids Krists Balodis

Atbilde: Atbilžu rādīšana

Nosūtīja Agris Bērziņš

11. un 12. klases uzdevumiem pie Olimpiādes uzdevumiem interaktīvajā formā ir ievietoti pareizie atrisinājumi ar risināšanas gaitu un skaidrojumiem sarežģītāk izspriežamajiem jautājumiem.