10. klases 3., 20., 24. jautājums.

10. klases 3., 20., 24. jautājums.

Nosūtīja Alberts Druska
Atbilžu skaits: 5

Labdien, pievienoju failu ar 3., 20., 24. jautājuma apskatu. Es saprotu, ka ievades / neuzmanības kļūda ir un paliek kļūda, bet, tomēr, lūdzu jūs izskatīt manus argumentus un pēc iespējas ņemt vērā manus lūgumus par uzdevumiem saņemt puspunktus. Ceru, ka sapratīsiet un nāksiet man pretim, jo, pēc manām domām, neesmu pelnījis netikt uz 3. kārtu pāris neuzmanības kļūdu dēļ.

P.S. Nezinu vai fails ir redzams, tāpēc lūdzu dodiet man ziņu cik drīz vien iespējams, lai varu atbilstoši reaģēt.

P.S. Arī 30. jautājumā droši vien kalkulatorā ievadīju nepareizu darbību, jo aiz komata ir tādi paši skaitļi kā pareizajā atbildē, bet negribu tērēt jūsu laiku ar varbūtībām, tāpēc vēlreiz jūs lūdzu izskatīt manus argumentus 3., 20., 24. jautājumam.

P.S. Pievienoju linku katram gadījumam.

https://docs.google.com/document/d/1tTLkXbC25gC007lHmoL7ZRDHH33Vuvsj/edit?usp=sharing&ouid=117666100902628200876&rtpof=true&sd=true

Ar cieņu,

Alberts Druska

(Rediģējis/usi Jānis Cīmurs — sākotnējā iesniegšana piektdiena, 2024. gada 19. janvāris, 17:13)

Atbildot uz Alberts Druska

Atbilde: 3., 20., 24. jautājums.

Nosūtīja Jānis Cīmurs
Atbildot uz Jānis Cīmurs

Nosūtīja Alberts Druska

Nosūtīja Jānis Cīmurs
20. jautājumā izskatās, ka tava vērtība ir 5% kļūdu intervālā un tā būtu jāieskaita, ja nav kādi autora paslēpti zemūdens akmeņi.
3. un 24. jautājumā ir jālemj žūrijai, jo formāli atbildes ir nepareizas.

Visus 3 jautājumus izskatīs žūrija un nedēļas laikā dos atbildi.

Atbilde: 10. klases 3., 20., 24. jautājums.

Nosūtīja Jānis Cīmurs
Žūrija lēma nepareizas vērtības neieskaitīt (lai visiem ir vienādi nosacījumi).
20. jautājumā speciāli uzdevuma autors samazināja kļūdu intervālu, jo ir neliela atšķirība no tā, vai tiek ņemts lidmašīnas ātrums pret gaisu vai pret Zemi.