9. klases 15. uzdevums

9. klases 15. uzdevums

Nosūtīja Elizabete Ildena
Atbilžu skaits: 7

Pēc pareizās atbildes var spriest, ka ticis izmantots šī uzdevuma 1. punktā dotais tilpums (10ml), tomēr uzdevumā nebija teikts, ka jāizmanto tieši šī vērtība, tāpēc lietoju 3. punktā doto blīvumu (800kg/m3), kā rezultātā atbildē ieguvu 1600kg/m3. Lūgums ieskaitīt arī šo atbildi

Atbildot uz Elizabete Ildena

Atbilde: 9. klases 15. uzdevums

Nosūtīja Ričards Liepiņš
Labdien!
Es arī piekrītu Elizabetes teiktam, ji nebija skaidri saprotams, kādas vērtības jāizmanto un savos aprēķinos izmantoju blīvumu 800 kg/m3. Lūdzu man arī ieskaitīt šo punktu.

Nosūtīja Gustavs Gritāns
Es pilnīgi piekrītu, man ir tieši tāds pats gadījums, un es uzskatu, ka jāieskaita arī šada atbilde.

Nosūtīja Makars Uzlovs
Labvakar! Es arī piekrītu, man ir tieši tāds pats gadījums, es arī rezultāta ieguvu 1600kg/m3, jo izmantoju 3. punktā doto blīvumu (800kg/m3). Lūgums ieskaitīt šo atbildi.

Nosūtīja Mārtiņš Brics
Paldies par kļūdas konstatēšanu. Jūsu iesniegums tiks izskatīts un atbilde dota nedēļas laikā. Ir liela varbūtība, ka tiks ieskaitīta arī šī atbilde.

Nosūtīja Jānis Cīmurs
Žūrija lēma šajā jautājumā ieskaitīt arī atbildi 1600 kg/m3
Pamatojums:
Jautājumā nebija teikts, kuru vērtību uzskatīt par sākuma vērtību, tāpēc bija iespējamas divas dažāds no iepriekšējos punktos dotajām vērtībām.