Labdien!
Jautājums 8.
Parasti, olimpiādēs uzdevumos, kur kaut kas ir jāizskaitļo ir dots +-5% intervāls no ievadītas pareizās atbildes, jā, piemēram, dalībnieki noapaļo starprezultātus citādi, nekā noapaļoja organizātori. (Šajā uzdevuma nebija dota informācija par noapaļošanu)
Es ieguvu tādu rezultātu / pareizā atbilde / procents, par kuru mana atbilde atšķīras no dotas pareizās atbildes
53.25 / 51.2 / 4%
22.7 / 21.9 / 3.7% - ir ieskaitīta kā pareizā
29.19 / 30.6 / 4.6%
12.5 / 13.1 / 4.6%
Kā ir redzams, visas manas atbildes iekļaujas 5% intervālā.
Vai Jūs varētu par tiem man piešķirt punktus vai taču esmu kaut kur kļūdijies?
Jautājums 13.
Pirmkārt, Jums kā pareizā atbilde ir ierakstīts jons “CO3-”, taču gan realitātē, gan arī komentāros uzdevumam ir jons “CO32-”.
Otrkārt, nekur uzdevuma nosācijumos nebija rakstīts kā pierakstīt jonu. Tātad es to pierakstīju kā “CO3(2-)” - ar iekavam - mmanuprāt, pēc būtības, pareizi. Vai tāda atbilde var būt ieskaitīta kā pareizā?
Jautājums 16.
Šajā jautājumā arī par jona lādiņa pierakstīšanu. Es arī pierakstīju ar iekavam, kad pareizajā atbildē lādiņš ir norādīts bez tām.
Jautājums 26.
Man šajā uzdevumā ir nepareizi pierakstīta viela E - spirts (vajadzēja “C4H10O”, es pierākstīju kā ir pieņemts - “C4H9OH”) Es saprotu, ka uzdevuma nosācijumos bija teikts, kā pierakstīt vielas un es pierakstīju neatbiltoši šajai instrūkcijai, taču lūdzu, ja ir iespējams, ielikt man punktu par šo atbildi, jo pēc būtības, mana atbilde ir pareiza.
Ar cieņu,
Poļina Kurkotova