9. klase 6. jautājums by Rihards Bukovskis - Thursday, 12 January 2023, 6:12 PM Number of replies: 2 Vai gadījumā mans variants arī nebūtu pareizs? PbS + 2O3 → PbSO4 + O2 Permalink Reply In reply to Rihards Bukovskis Atbilde: 9. klase 6. jautājums by Edvards Dūks - Friday, 13 January 2023, 11:23 AM Es piekrītu Rihardam, man ir tāds pats rezultāts. Es nesaprotu kāpēc tas neder. Permalink Show parent Reply In reply to Edvards Dūks Atbilde: 9. klase 6. jautājums by Jānis Švirksts - Friday, 13 January 2023, 2:15 PM Ja ozons oksidē tādus savienojumus, kurus skābeklis oksidēt nespēj (tā ir arī konkrētajā piemērā), tad no katras ozona molekulas viens skābekļa atoms "aiziet" uz oksidējamo vielu, bet divi atlikušie veido skābekļa molekulu. Cieņā Jānis Švirksts Permalink Show parent Reply
In reply to Rihards Bukovskis Atbilde: 9. klase 6. jautājums by Edvards Dūks - Friday, 13 January 2023, 11:23 AM Es piekrītu Rihardam, man ir tāds pats rezultāts. Es nesaprotu kāpēc tas neder. Permalink Show parent Reply In reply to Edvards Dūks Atbilde: 9. klase 6. jautājums by Jānis Švirksts - Friday, 13 January 2023, 2:15 PM Ja ozons oksidē tādus savienojumus, kurus skābeklis oksidēt nespēj (tā ir arī konkrētajā piemērā), tad no katras ozona molekulas viens skābekļa atoms "aiziet" uz oksidējamo vielu, bet divi atlikušie veido skābekļa molekulu. Cieņā Jānis Švirksts Permalink Show parent Reply
In reply to Edvards Dūks Atbilde: 9. klase 6. jautājums by Jānis Švirksts - Friday, 13 January 2023, 2:15 PM Ja ozons oksidē tādus savienojumus, kurus skābeklis oksidēt nespēj (tā ir arī konkrētajā piemērā), tad no katras ozona molekulas viens skābekļa atoms "aiziet" uz oksidējamo vielu, bet divi atlikušie veido skābekļa molekulu. Cieņā Jānis Švirksts Permalink Show parent Reply