9. klase 6. jautājums Nosūtīja Rihards Bukovskis — ceturtdiena, 2023. gada 12. janvāris, 18:12 Atbilžu skaits: 2 Vai gadījumā mans variants arī nebūtu pareizs? PbS + 2O3 → PbSO4 + O2 Pastāvīgā adrese Atbildēt Atbildot uz Rihards Bukovskis Atbilde: 9. klase 6. jautājums Nosūtīja Edvards Dūks — piektdiena, 2023. gada 13. janvāris, 11:23 Es piekrītu Rihardam, man ir tāds pats rezultāts. Es nesaprotu kāpēc tas neder. Pastāvīgā adrese Rādīt vecākobjektu Atbildēt Atbildot uz Edvards Dūks Atbilde: 9. klase 6. jautājums Nosūtīja Jānis Švirksts — piektdiena, 2023. gada 13. janvāris, 14:15 Ja ozons oksidē tādus savienojumus, kurus skābeklis oksidēt nespēj (tā ir arī konkrētajā piemērā), tad no katras ozona molekulas viens skābekļa atoms "aiziet" uz oksidējamo vielu, bet divi atlikušie veido skābekļa molekulu. Cieņā Jānis Švirksts Pastāvīgā adrese Rādīt vecākobjektu Atbildēt
Atbildot uz Rihards Bukovskis Atbilde: 9. klase 6. jautājums Nosūtīja Edvards Dūks — piektdiena, 2023. gada 13. janvāris, 11:23 Es piekrītu Rihardam, man ir tāds pats rezultāts. Es nesaprotu kāpēc tas neder. Pastāvīgā adrese Rādīt vecākobjektu Atbildēt Atbildot uz Edvards Dūks Atbilde: 9. klase 6. jautājums Nosūtīja Jānis Švirksts — piektdiena, 2023. gada 13. janvāris, 14:15 Ja ozons oksidē tādus savienojumus, kurus skābeklis oksidēt nespēj (tā ir arī konkrētajā piemērā), tad no katras ozona molekulas viens skābekļa atoms "aiziet" uz oksidējamo vielu, bet divi atlikušie veido skābekļa molekulu. Cieņā Jānis Švirksts Pastāvīgā adrese Rādīt vecākobjektu Atbildēt
Atbildot uz Edvards Dūks Atbilde: 9. klase 6. jautājums Nosūtīja Jānis Švirksts — piektdiena, 2023. gada 13. janvāris, 14:15 Ja ozons oksidē tādus savienojumus, kurus skābeklis oksidēt nespēj (tā ir arī konkrētajā piemērā), tad no katras ozona molekulas viens skābekļa atoms "aiziet" uz oksidējamo vielu, bet divi atlikušie veido skābekļa molekulu. Cieņā Jānis Švirksts Pastāvīgā adrese Rādīt vecākobjektu Atbildēt