Par olimpiādes norisi

Par olimpiādes norisi

Nosūtīja Marisa Ponciusa
Atbilžu skaits: 7

Esmu pārsteigta par olimipādes procesa norisi un uzskatu, ka šādu olimpiādi pat nevar uzskatīt par notikušu, jo

1. Laika uzskaites sistēma deva laiku - 58 minūtes. Sākumā pazūd savienojums ar serveri - aptuveni 10 min. Sapratu, ka laiks ir palicis mazāk nekā iespēja noklausīties audio materiālu.  47 minūtēs bija  jānoklausās 58 minūtes garu audio materiālu. Attiecīgi plānoju savu laiku un sapratu, ka audio materiālu divas reizes noklausīties nav iespējams - kā tas bija ierakstā. Centos iesniegt darbu atvēlētajā laikā. Kad jau biju iesniegusi, uzzināju, ka piešķirtas papildu 10 min., kuras vairs izmantot nevarēju. Kurā brīdī man būs iespēja izamntot šīs 10 minūtes? Pildot darbu atkārtoti, sapratu, ka esmu pazaudējusi vismaz 12 punktus. 

2. 11.00 tikām palaisti starpbrīdī, jo darbus bijām iesnieguši laicīgi (jo nezinājām, ka būs vēl 10 papildu minūtes). Atgriezāmies 11.50 un uzzinājām, ka darbs bija pagarināts līdz 12.00.  

Man tika liegta iespēja pilnvērtīgi izpildīt pirmo darba daļu, pārējie olimpiādes dalībnieki to darīja stundu ilgāk nekā es, jo iesniedzu darbu 10:59, lai nepārkāptu atļauto laika limitu. Atgriežoties, tieši pirms otrās daļas pildīšanas, uzzinu, ka citās skolās skolēni pildījuši atkārtoti. Kā Jums šķiet, cik produktīvi es spēju izpildīt darba otro daļu, ja dažas minūtes pirms nākamās daļas sākuma, uzzinu šādus jaunumus??? Radušies ir arī jautājumi par paša darba kvalitāti, vai patiešām atsevišķās vietās nebija iespējams ierakstīt vairākus vārdu variantus. Kā arī atsevišķu teikumu konstrukcija mulsināja.

Ļoti ceru, ka izvērtējot rezultātu, tiks ņemts vērā fakts - vai skolēnam bija iespēja darbu pildīt gandrīz 2 stundas vai 47 minūtes, kurās pat nevarēja noklausīties visu audio materiālu, kas bija pievienots!

Atbildot uz Marisa Ponciusa

Atbilde: Par olimpiādes norisi

Nosūtīja Ilona Ustinova
Pilnīgi piekrītu Jums. Daugavpilī olimpiāde notika 9 skolās. No tām 6 skolās bija tādas pašas problēmas, 3 skolās savienojums ar serveri pazuda tikai uz 5 minūtēm. Vienai skolniecei savienojuma nebija apmēram 40 minūtes.
Atbildot uz Marisa Ponciusa

Atbilde: Par olimpiādes norisi

Nosūtīja Marija Anna Šustova
Arī nepatika! Man vienīgai bijusi problēmas ar internetu, kāda momenta man vienkārši izmeta no saiti, bija rakstīts, lai es norakstīju visas atbildes uz lapiņu, jo manas atbildes anulējas. Pēc tam tā situācija ar ilgu pārtraukumu, kurā nevarēja izlabot klausīšanu, atstāja sliktu iespaidu.
Atbildot uz Marisa Ponciusa

Atbilde: Par olimpiādes norisi

Nosūtīja Annemarija Oļševska
Pateikts - ļoti precīzi, nav vairāk ko piebilst, jo tieši tāpat olimpiāde izvērsās arī man! Esmu stipri sarūgtināta par šādu organizāciju un nevienlīdzīgu attieksmi pret skolēniem no dažādām skolām.
Atbildot uz Annemarija Oļševska

Atbilde: Par olimpiādes norisi

Nosūtīja Veronika Skripačova
Skolēniem bija problēmas ar klausīšanas uzdevumu izpildi, jo audio failu nebija iespējams uzreiz atsakņot. Skolas IT speciālists teica, ka tā bija problēma no organizatoru puses. Būtu labi to ievērot nākotnes olimpiādēs.