2. daļa 5., 7., 9., 10., 13., 15., 17., 24.

2. daļa 5., 7., 9., 10., 13., 15., 17., 24.

Nosūtīja Venta Ilva Stūris
Atbilžu skaits: 0

Labdien!

Lūdzu organizatoriem pārskatīt šīs atbildes 2. daļā. 

5. uzdevums. I can be there in a few moments if there are any problems.  - Teikuma nozīme nemainās, neuzskatu vārdus "a few" par liekvārdību. 

7. We have approaches that differ to problem solving. - Par šo vēl šaubos, bet skolotāja neredzēja atšķirību un kļūdu gramatikā, tāpēc iekļauju apelācijā. 

9. There is a major concern about cybercrime. - Teikuma nozīme nemainās, tikai lietots cits vārds.

10. There is a concern about these developments. - concern ir gan saskaitāms, gan nesaskaitāms un līdz ar to var izmantot gan a, gan some. A used with singular, some used is affirmative sentences and offers.

13. His neighbours paid tribute with kind words and said he would be missed by the community. - Teikuma nozīme īsti nemainās, tieši uzsveru, ka tribute bija labie vārdi nevis kāda dziesma vai kas tamlīdzīgs. 

15. Despite having lots of problems, she is always cheerful. - Teikuma nozīme nemainās, teikums ir gramatiski pareizs. 

17. We are grateful for your hard work over the years. - Vārdus very un all uzskatu par liekvārdību, taču saprastu, jo all šajā gadījumā laikam īpaši izceļ darbu. 

24. I wish I had not gone to that conference. - Vienīgā atšķirība no pareizās atbildes bija had not  lietojums hadn't vietā. Lūdzu ieskaitīt šo atbildi.  

Paldies!