2.daļa 25.jaut.

2.daļa 25.jaut.

Nosūtīja Līva Krēgere
Atbilžu skaits: 5

Sveicināti!

Uzskatu, ka uzdevumam tā neprecizitātes dēļ jātiek anulētam, jo ziņu, ka tas ir neprecīzs varēja uzzināt tikai pēc tam, kad darbs ir izpildīts.

Paldies!

Līva Krēgere, CVĢ

Atbildot uz Līva Krēgere

Atbilde: 2.daļa 25.jaut.

Nosūtīja Linda Keita Trepša
Sveiki, atļaušos nepiekrist. Šī neprecizitāte nekādi netraucēja uzdevuma izpildei, jo mierīgi pats varēja izskaitīt un nonākt pie secinājuma, ka atbildes ir tik, cik doti tukšumi. Ja arī kāds būtu atstājis tukšumu uzdevumā, mājaslapa paziņotu, ka uzdevums nav pabeigts, tāpēc ja arī tukšums tur bija atstāts tā jau būs paša pildītāja vaina. Kā arī eksāmena laikā varēja veikt zvanu un par šo prasīt organizatoriem.
Atbildot uz Linda Keita Trepša

Atbilde: 2.daļa 25.jaut.

Nosūtīja Jasmīna Lapa
Pilnībā piekrītu šai atbildei! Uzdevumu bija mierīgi iespējams izpildīt veiksmīgi pat ar visu neprecizitāti.
Atbildot uz Jasmīna Lapa

Atbilde: 2.daļa 25.jaut.

Nosūtīja Līva Krēgere

Tieši tā! Ir pilnīgi normāli pēc sākotnējiem nosacījumiem pieņemt, ka paliek viens tukšs lauks, jo arī ar šādu domu varētu tikt veidots loģisks uzdevums, tāpēc uzskatu, ka organizatoru neprecizitātes dēļ nebūtu jācieš.

Atbildot uz Līva Krēgere

Atbilde: 2.daļa 25.jaut.

Nosūtīja Maksims Libensons
Es nepiekritu, tam, ka šādas tehniskas neprecizitātes dēļ būtu jāanulē visu uzdevumu. Bija doti 6 teikumi un 6 vietas, kur tos ielikt. Visiem loģiski domājošiem cilvēkiem būtu jābūt skaidrs, ka 'One extra sentence' norāde ir kļūda.
Paldies!
Maksims Libensons, RV1Ģ
Atbildot uz Līva Krēgere

Atbilde: 2.daļa 25.jaut.

Nosūtīja Roberta Borisova
Sveika!
Arī es nepiekristu, jo, pamanīju to pašu, un uzreiz sazinājos telefoniski, lai noskaidrotu precīzāk, vai kļūme bijusi manā datorā, vai pašā uzdevumā. Organizatori autājumu izskatīja un atbildi padarīja pieejamu visiem, tā kā nezinu, cik korekti būtu šo anulēt.