Labdien! Salīdzinot divu skolotāju vērtējumus man radās neskaidrības.
3. jautājumā es saņēmu 0 punku, kaut gan ir nosaukti 4 argumenti. Kāpēc atbilde netika ieskaitīta? Lūdzu pārskatīt vai pamatot manas atbildes neprecizitāti.
6. jautājumā man ir divi korekti pamatojumi. God. Ineta Amoliņa ieskaitīja 2 argumentus, bet god. Anita Feldmane ieskaitīja 1 argumentu. Lūdzu pārskatīt.
8. jautājumā, kas ir pašcenzūra, man ir iesniegta atbilde - paškritika, paškontrole, pašvērtējums. Abas skolotājas neieskaitīja manu atbildi. Kāpēc mana atbilde ir nepareiza? Lūdzu pārskatit.
11. jautājumā man ir minēti 3 konkrēti piemēri, kā un ir prasīts nosacījumos. God. Anita Feldmane ieskaitīja tikai 2 argumentus, bet god. Ineta Amoliņa 3 argumentus. Lūdzu pārskatīt.
13. jautājumā man ir skaidrots, kas ir dubultmorāle. Viena skolotāja ieskaitīja manu atbildi, bet otra nē. Lūdzu pārskatīt.
14. jautājuma man ir minētas 3 pārmaiņas, ieskaitīta tikai 1 pārmaiņa. Kāpēc pārmaiņas netika ieskaitītas? Lūdzu pārskatīt.
17.1 Manam viedoklim ir nosaukums, stuktūra, abas skolotājas ielika 0 punktu.
17.2 Argumentācijai es izmantoju 4 vēsturiskus faktus, kas ir atilstoši dotajam tematam, neviens netika ieskaitīts.
Lūdzu otrreiz pārskatīt manu darbu! Paldies jau iepriekš!