Neobjektīva vērtēšana

Neobjektīva vērtēšana

Nosūtīja Arina Duzinkeviča
Atbilžu skaits: 1

Labdien! Salīdzinot divu skolotāju vērtējumus man radās neskaidrības.

3. jautājumā es saņēmu 0 punku, kaut gan ir nosaukti 4 argumenti. Kāpēc atbilde netika ieskaitīta? Lūdzu pārskatīt vai pamatot manas atbildes neprecizitāti. 

6. jautājumā man ir divi korekti pamatojumi. God. Ineta Amoliņa ieskaitīja 2 argumentus, bet god. Anita Feldmane ieskaitīja 1 argumentu. Lūdzu pārskatīt. 

8. jautājumā, kas ir pašcenzūra, man ir iesniegta atbilde - paškritika, paškontrole, pašvērtējums. Abas skolotājas neieskaitīja manu atbildi. Kāpēc mana atbilde ir nepareiza? Lūdzu pārskatit. 

11. jautājumā man ir minēti 3 konkrēti piemēri, kā un ir prasīts nosacījumos. God. Anita Feldmane ieskaitīja tikai 2 argumentus, bet god. Ineta Amoliņa 3 argumentus. Lūdzu pārskatīt. 

13. jautājumā man ir skaidrots, kas ir dubultmorāle. Viena skolotāja ieskaitīja manu atbildi, bet otra nē. Lūdzu pārskatīt. 

14. jautājuma man ir minētas 3 pārmaiņas, ieskaitīta tikai 1 pārmaiņa. Kāpēc pārmaiņas netika ieskaitītas? Lūdzu pārskatīt. 

17.1 Manam viedoklim ir nosaukums, stuktūra, abas skolotājas ielika 0 punktu.

17.2 Argumentācijai es izmantoju 4 vēsturiskus faktus, kas ir atilstoši dotajam tematam, neviens netika ieskaitīts. 

Lūdzu otrreiz pārskatīt manu darbu! Paldies jau iepriekš!

Atbildot uz Arina Duzinkeviča

Atbilde: Neobjektīva vērtēšana

Nosūtīja Antra Grūbe

Arina, par 8. jautājumu pilnīgi skaidrs, ka paškritika nozīmē iekšēju neapmierinātību ar sevi. Paškontrole - spēja neizplūst emocijās, savukārt, pašvērtējums ir spēja izvērtēt savu rīcību, darbības sekas. Neviens no tiem nav saistīts ar pašcenzūru, kas attiecas uz mākslas jomas pārstāvjiem, kuriem režīms uzspiež mainīt savas daiļrades izpausmes. Bet Jūsu minētais attiecas uz jebkuru personu jebkurā režīmā, tai skaitā šodien.