3. uzd.

3. uzd.

Nosūtīja Mārtiņš Mikažāns
Atbilžu skaits: 0

Labdien!

Lūdzu olimpiādes organizatoriem pārvērtēt 3. uzdevumu, jo bija radies pārpratums olimpiādes laikā tā izpildē. Es, sākotnēji veicot 3. uzdevumu, hronoloģiskā secībā no senākā notikuma uz jaunāko notikumu sarindoju tos edu.lu.lv sistēmā, piefiksējot notikumus arī olimpiādes vadītājas izsniegtajā melnraksta lapā, kas ir redzama ieskenētā pielikumā. Pulksten 10.26 olimpiādes organizatoriem tika atnācis paziņojums e-pastā no VISC vecākās ekspertes Martas Pujātes. Tika precizēti jauni, laboti uzdevuma nosacījumi, kurus olimpiādes vadītāja divas reizes skaidri nolasīja, kas lika man, dalībniekam, pamatīgā stresā saprast, ka iepriekšējie noteikumi ir mainīti, un notikumi ir jāsarindo no vecākā uz jaunāko, mainot jau iepriekš izpildītās pareizās atbildes (melnraksta lapā sākotnēji tika pareizi izpildīts 3. uzdevums). Kāpēc olimpiādes laikā tiek sūtīti precizējumi, kas rada stresu un problēmsituācijas tās dalībniekiem? Kāpēc olimpiādes 3. uzdevuma nosacījumi bija nekonsekventi, pārprotot prasības? Manā gadījumā visi notikumi ir salikti korekti un secīgi (no jaunākā un vecāko). Lūdzu pārskatīt uzdevumu un ieskaitīt man punktus, jo neprecīzu uzdevuma noteikumu formulējuma dēļ zināšanas un punkti aiziet novārtā.

Cieņā

Mārtiņš Mikažāns

Pielikumā: Rēzeknes valstspilsētas Izglītības pārvaldes izsniegtā, ieskenētā olimpiādes laikā piefiksēto piezīmju melnraksta lapa pdf formātā.