2. UZD Vidusskolai by Matīss Elksnītis - Sunday, 10 December 2023, 10:50 PM Number of replies: 5 Sveiki! Man netika ieskaitīti 2 punkti otrajā uzdevumā vidusskolai. Abi punkti par Krieviju. Lūgums pārbaudīt šo uzdevumu un ieskaitīt nopelnītos punktus.Ar cieņu,Matīss Elksnītis. Permalink Reply In reply to Matīss Elksnītis Atbilde: 2. UZD Vidusskolai by Arta Supe - Monday, 11 December 2023, 6:54 PM Sveicināti! Arī man neieskaitīti ir 2 punkti 2. uzd. vidusskolai. Abi punkti par Krieviju. Lūdzu pārskatīt šo uzdevumu. Cieņā, Arta Supe Permalink Show parent Reply In reply to Arta Supe Atbilde: 2. UZD Vidusskolai by Matīss Kaktiņš - Thursday, 14 December 2023, 12:16 PM Sveiki,arī man ir neieskatīti 2 punkti par pareizām atbildēm 2.uzdevumā.Lūdzu izskatīt. Ar cieņu,Matīss Kaktiņš. Permalink Show parent Reply In reply to Matīss Kaktiņš Atbilde: 2. UZD Vidusskolai by Anastasija Ovčiņņikova - Thursday, 14 December 2023, 12:25 PM Man arī tas pats. Lūdzu izskatīt un ieskaitīt. Permalink Show parent Reply In reply to Matīss Elksnītis Atbilde: 2. UZD Vidusskolai by Līna Starožileca - Thursday, 14 December 2023, 7:58 PM Man arī neieskaitīti punkti 2. uzd. vidusskolai par Krieviju. Lūdzu pārskatīt šo uzdevumu manā darbā. Ar cieņu, Līna Starožileca. Permalink Show parent Reply In reply to Matīss Elksnītis Atbilde: 2. UZD Vidusskolai by Vladimirs Orlovs - Thursday, 14 December 2023, 9:36 PM Pievinojos un lūdzu ieskaitīt. Cieņā, V. Orlovs Permalink Show parent Reply
In reply to Matīss Elksnītis Atbilde: 2. UZD Vidusskolai by Arta Supe - Monday, 11 December 2023, 6:54 PM Sveicināti! Arī man neieskaitīti ir 2 punkti 2. uzd. vidusskolai. Abi punkti par Krieviju. Lūdzu pārskatīt šo uzdevumu. Cieņā, Arta Supe Permalink Show parent Reply In reply to Arta Supe Atbilde: 2. UZD Vidusskolai by Matīss Kaktiņš - Thursday, 14 December 2023, 12:16 PM Sveiki,arī man ir neieskatīti 2 punkti par pareizām atbildēm 2.uzdevumā.Lūdzu izskatīt. Ar cieņu,Matīss Kaktiņš. Permalink Show parent Reply In reply to Matīss Kaktiņš Atbilde: 2. UZD Vidusskolai by Anastasija Ovčiņņikova - Thursday, 14 December 2023, 12:25 PM Man arī tas pats. Lūdzu izskatīt un ieskaitīt. Permalink Show parent Reply
In reply to Arta Supe Atbilde: 2. UZD Vidusskolai by Matīss Kaktiņš - Thursday, 14 December 2023, 12:16 PM Sveiki,arī man ir neieskatīti 2 punkti par pareizām atbildēm 2.uzdevumā.Lūdzu izskatīt. Ar cieņu,Matīss Kaktiņš. Permalink Show parent Reply In reply to Matīss Kaktiņš Atbilde: 2. UZD Vidusskolai by Anastasija Ovčiņņikova - Thursday, 14 December 2023, 12:25 PM Man arī tas pats. Lūdzu izskatīt un ieskaitīt. Permalink Show parent Reply
In reply to Matīss Kaktiņš Atbilde: 2. UZD Vidusskolai by Anastasija Ovčiņņikova - Thursday, 14 December 2023, 12:25 PM Man arī tas pats. Lūdzu izskatīt un ieskaitīt. Permalink Show parent Reply
In reply to Matīss Elksnītis Atbilde: 2. UZD Vidusskolai by Līna Starožileca - Thursday, 14 December 2023, 7:58 PM Man arī neieskaitīti punkti 2. uzd. vidusskolai par Krieviju. Lūdzu pārskatīt šo uzdevumu manā darbā. Ar cieņu, Līna Starožileca. Permalink Show parent Reply
In reply to Matīss Elksnītis Atbilde: 2. UZD Vidusskolai by Vladimirs Orlovs - Thursday, 14 December 2023, 9:36 PM Pievinojos un lūdzu ieskaitīt. Cieņā, V. Orlovs Permalink Show parent Reply