2.uzdevums, vidusskola by Ričards Urdziņš - Friday, 8 December 2023, 10:09 PM Number of replies: 3 Sveiki,Lūdzu ieskaitīt man 2 punktus 2.uzdevumā par pareizo atbildi ("Krievijas")Paldies,Ričards Urdziņš Permalink Reply In reply to Ričards Urdziņš Atbilde: 2.uzdevums, vidusskola by Ilya Reutin - Saturday, 9 December 2023, 4:24 PM Man tā pati problēma: Ierakstīju "Kara rezultātā hercogiste pakļauta Krievijas politiskajām iegribām", bet atbilde netika ieskaitīta. Ar cieņu Ilya Reutin Permalink Show parent Reply In reply to Ričards Urdziņš Atbilde: 2.uzdevums, vidusskola by Una Rukmane - Saturday, 9 December 2023, 4:35 PM Sveiki! Man arī šī pati problēma. Divos lauciņos atzīmēju pareizo atbildi ("Krievijas"), bet punkti netika ieskaitīti. Paldies, Una Rukmane Permalink Show parent Reply In reply to Ričards Urdziņš Atbilde: 2.uzdevums, vidusskola by Madara Anna Rekšņa - Saturday, 9 December 2023, 9:03 PM Sveicināti! Man arī šī pati problēma par atbildi "Krievija". Nav ieskaitīti 2 punkti abos atbilžu lodziņos. Ar cieņu, Madara Anna Rekšņa Permalink Show parent Reply
In reply to Ričards Urdziņš Atbilde: 2.uzdevums, vidusskola by Ilya Reutin - Saturday, 9 December 2023, 4:24 PM Man tā pati problēma: Ierakstīju "Kara rezultātā hercogiste pakļauta Krievijas politiskajām iegribām", bet atbilde netika ieskaitīta. Ar cieņu Ilya Reutin Permalink Show parent Reply
In reply to Ričards Urdziņš Atbilde: 2.uzdevums, vidusskola by Una Rukmane - Saturday, 9 December 2023, 4:35 PM Sveiki! Man arī šī pati problēma. Divos lauciņos atzīmēju pareizo atbildi ("Krievijas"), bet punkti netika ieskaitīti. Paldies, Una Rukmane Permalink Show parent Reply
In reply to Ričards Urdziņš Atbilde: 2.uzdevums, vidusskola by Madara Anna Rekšņa - Saturday, 9 December 2023, 9:03 PM Sveicināti! Man arī šī pati problēma par atbildi "Krievija". Nav ieskaitīti 2 punkti abos atbilžu lodziņos. Ar cieņu, Madara Anna Rekšņa Permalink Show parent Reply