2.uzdevums, vidusskola Nosūtīja Ričards Urdziņš — piektdiena, 2023. gada 8. decembris, 22:09 Atbilžu skaits: 3 Sveiki,Lūdzu ieskaitīt man 2 punktus 2.uzdevumā par pareizo atbildi ("Krievijas")Paldies,Ričards Urdziņš Pastāvīgā adrese Atbildēt Atbildot uz Ričards Urdziņš Atbilde: 2.uzdevums, vidusskola Nosūtīja Ilya Reutin — sestdiena, 2023. gada 9. decembris, 16:24 Man tā pati problēma: Ierakstīju "Kara rezultātā hercogiste pakļauta Krievijas politiskajām iegribām", bet atbilde netika ieskaitīta. Ar cieņu Ilya Reutin Pastāvīgā adrese Rādīt vecākobjektu Atbildēt Atbildot uz Ričards Urdziņš Atbilde: 2.uzdevums, vidusskola Nosūtīja Una Rukmane — sestdiena, 2023. gada 9. decembris, 16:35 Sveiki! Man arī šī pati problēma. Divos lauciņos atzīmēju pareizo atbildi ("Krievijas"), bet punkti netika ieskaitīti. Paldies, Una Rukmane Pastāvīgā adrese Rādīt vecākobjektu Atbildēt Atbildot uz Ričards Urdziņš Atbilde: 2.uzdevums, vidusskola Nosūtīja Madara Anna Rekšņa — sestdiena, 2023. gada 9. decembris, 21:03 Sveicināti! Man arī šī pati problēma par atbildi "Krievija". Nav ieskaitīti 2 punkti abos atbilžu lodziņos. Ar cieņu, Madara Anna Rekšņa Pastāvīgā adrese Rādīt vecākobjektu Atbildēt
Atbildot uz Ričards Urdziņš Atbilde: 2.uzdevums, vidusskola Nosūtīja Ilya Reutin — sestdiena, 2023. gada 9. decembris, 16:24 Man tā pati problēma: Ierakstīju "Kara rezultātā hercogiste pakļauta Krievijas politiskajām iegribām", bet atbilde netika ieskaitīta. Ar cieņu Ilya Reutin Pastāvīgā adrese Rādīt vecākobjektu Atbildēt
Atbildot uz Ričards Urdziņš Atbilde: 2.uzdevums, vidusskola Nosūtīja Una Rukmane — sestdiena, 2023. gada 9. decembris, 16:35 Sveiki! Man arī šī pati problēma. Divos lauciņos atzīmēju pareizo atbildi ("Krievijas"), bet punkti netika ieskaitīti. Paldies, Una Rukmane Pastāvīgā adrese Rādīt vecākobjektu Atbildēt
Atbildot uz Ričards Urdziņš Atbilde: 2.uzdevums, vidusskola Nosūtīja Madara Anna Rekšņa — sestdiena, 2023. gada 9. decembris, 21:03 Sveicināti! Man arī šī pati problēma par atbildi "Krievija". Nav ieskaitīti 2 punkti abos atbilžu lodziņos. Ar cieņu, Madara Anna Rekšņa Pastāvīgā adrese Rādīt vecākobjektu Atbildēt