12. uzdevums

12. uzdevums

by Zigmārs Litavnieks -
Number of replies: 9

Ņemot vērā, ka par 2. uzdevumu daudzi citi dalībnieki jau ir paziņojuši, tad es to neminēšu.

12. jautājumā, es vispirms esmu minējis Pēteri I un pēc tam Augustu II, atbildes ir pareizas, taču vispirms bija jāmin Augustu II un pēc tam Pēteri I. Uzskatu, ka apmainot viņu vārdus vietām nemainās teksta jēga, tāpēc es lūdzu šī jautājuma pārskatīšanu.

In reply to Zigmārs Litavnieks

Atbilde: 12. uzdevums

by Elza Sīle -
Sveiki,
esmu minējusi Pēteri I un tad Augustu II, bet atbildēs ir otrādi, vai būtu iespējama šī jautājuma pārskatīšana arī man?
In reply to Elza Sīle

by Evita Mārtinsone -
Labdien! Man arī ir līdzīga situācija. Vispirms ielieku Pēteri I, bet pēc tam Frīdrihu Vilhelmu I. Lai gan par Frīdrihu Vilhelmu ir nepareizi, Pēteris I ir minēts kā pareizā atbilde un vārdu secība nemaina atbildes jēgu.
In reply to Evita Mārtinsone

by Mārtiņš Mikažāns -
Lūdzu pārskatīt 12. uzd. atbildes "Pēteris I" un "Augusts II", ieskaitot punktus, jo, neskatoties uz to secību teikumā, atbildes ir pareizas un būtiski nemaina satura jēgu!

Cieņā
Mārtiņš Mikažāns
In reply to Zigmārs Litavnieks

by Severīns Jansons -

Labvakar! Man ir līdzīga kļūda, 12. uzdevumā kā pirmo minēju Pēteri I, kas ir pareizā atbilde, tikai ne tur, kur ieskaitīja šo atbildi, bet otro es minēju Frīdrihu Vilhelmu I, kas saprotamj iemeslu dēļ ir nepareizā atbilde. Vai ir iespējams izskatīt šo jautājumu, vai ir nozīme, kurš ir pirmais secībā?

Ar cieņu

Severīns Henrihs Jansons