4. jautājums, 1.1 apakšjautājums by Mārtiņš Niks Jurāns - Friday, 8 December 2023, 5:17 PM Number of replies: 3 4. jautājumā 1.1 apakšjautājumā atņemts punkts par pareizo atbildi atstarpju dēļ. Olimpiādes pildīšanas laikā tika sacīts, ka nepieciešamas atstarpes.Bildes linkā:https://failiem.lv/u/gm8vwc3enmBildes ir arī pielikumā. Permalink Reply In reply to Mārtiņš Niks Jurāns Atbilde: 4. jautājums, 1.1 apakšjautājums by Elza Sīle - Friday, 8 December 2023, 7:29 PM Sveiki, 4. uzd. 1.1 jautājumā tāda pati kļūme arī man, atbilde pareiza, bet sistēma ielikusi kļūdu atstarpju dēļ! Permalink Show parent Reply In reply to Elza Sīle Atbilde: 4. jautājums, 1.1 apakšjautājums by Evita Mārtinsone - Friday, 8 December 2023, 7:34 PM Pilnīgi piekrītu! Arī man un daudziem citiem šādi pati situācija, lūgums pārskatīt šo uzdevumu un pieskaitīt punktu. Permalink Show parent Reply In reply to Evita Mārtinsone Atbilde: 4. jautājums, 1.1 apakšjautājums by Mārtiņš Mikažāns - Friday, 8 December 2023, 10:27 PM Lūdzu izskatīt augstākminēto radušos problēmu, jo olimpiādes laikā tās vadītājs paziņoja par atstarpju lietošanu šinī jautājumā. Tā kā atbilde ir pareiza, punkts ir jāieskaita. Cieņā Mārtiņš Mikažāns Permalink Show parent Reply
In reply to Mārtiņš Niks Jurāns Atbilde: 4. jautājums, 1.1 apakšjautājums by Elza Sīle - Friday, 8 December 2023, 7:29 PM Sveiki, 4. uzd. 1.1 jautājumā tāda pati kļūme arī man, atbilde pareiza, bet sistēma ielikusi kļūdu atstarpju dēļ! Permalink Show parent Reply In reply to Elza Sīle Atbilde: 4. jautājums, 1.1 apakšjautājums by Evita Mārtinsone - Friday, 8 December 2023, 7:34 PM Pilnīgi piekrītu! Arī man un daudziem citiem šādi pati situācija, lūgums pārskatīt šo uzdevumu un pieskaitīt punktu. Permalink Show parent Reply In reply to Evita Mārtinsone Atbilde: 4. jautājums, 1.1 apakšjautājums by Mārtiņš Mikažāns - Friday, 8 December 2023, 10:27 PM Lūdzu izskatīt augstākminēto radušos problēmu, jo olimpiādes laikā tās vadītājs paziņoja par atstarpju lietošanu šinī jautājumā. Tā kā atbilde ir pareiza, punkts ir jāieskaita. Cieņā Mārtiņš Mikažāns Permalink Show parent Reply
In reply to Elza Sīle Atbilde: 4. jautājums, 1.1 apakšjautājums by Evita Mārtinsone - Friday, 8 December 2023, 7:34 PM Pilnīgi piekrītu! Arī man un daudziem citiem šādi pati situācija, lūgums pārskatīt šo uzdevumu un pieskaitīt punktu. Permalink Show parent Reply In reply to Evita Mārtinsone Atbilde: 4. jautājums, 1.1 apakšjautājums by Mārtiņš Mikažāns - Friday, 8 December 2023, 10:27 PM Lūdzu izskatīt augstākminēto radušos problēmu, jo olimpiādes laikā tās vadītājs paziņoja par atstarpju lietošanu šinī jautājumā. Tā kā atbilde ir pareiza, punkts ir jāieskaita. Cieņā Mārtiņš Mikažāns Permalink Show parent Reply
In reply to Evita Mārtinsone Atbilde: 4. jautājums, 1.1 apakšjautājums by Mārtiņš Mikažāns - Friday, 8 December 2023, 10:27 PM Lūdzu izskatīt augstākminēto radušos problēmu, jo olimpiādes laikā tās vadītājs paziņoja par atstarpju lietošanu šinī jautājumā. Tā kā atbilde ir pareiza, punkts ir jāieskaita. Cieņā Mārtiņš Mikažāns Permalink Show parent Reply