11. klase 1. jautājums by Dinārs Kemzāns - Friday, 5 February 2021, 6:58 PM Number of replies: 2 Sveiki!Pildot 1. jautājumu esmu visus trīs metālus atradis, proti, Ni, Zn un Cu. Tikai Ni un Zn esmu ierakstījis otrādāk. Jeb kur pareizā atbilde ir Ni es ievadīju Zn un otrādāk.Vai ir iespējams vismaz saņemt pus punktu? Permalink Reply In reply to Dinārs Kemzāns Atbilde: 11. klase 1. jautājums by Dinārs Kemzāns - Monday, 8 February 2021, 5:20 PM Iznāk daļēju pareizu atbildi netiks ieskaitīta? Permalink Show parent Reply In reply to Dinārs Kemzāns Atbilde: 11. klase 1. jautājums by Agris Bērziņš - Thursday, 11 February 2021, 4:26 PM Sveiki, Pievienots, ka par šādu versiju tiek saņemts daļējs punktu skaits. Permalink Show parent Reply
In reply to Dinārs Kemzāns Atbilde: 11. klase 1. jautājums by Dinārs Kemzāns - Monday, 8 February 2021, 5:20 PM Iznāk daļēju pareizu atbildi netiks ieskaitīta? Permalink Show parent Reply
In reply to Dinārs Kemzāns Atbilde: 11. klase 1. jautājums by Agris Bērziņš - Thursday, 11 February 2021, 4:26 PM Sveiki, Pievienots, ka par šādu versiju tiek saņemts daļējs punktu skaits. Permalink Show parent Reply