Nepilnība teksta ievades sistēmā!

Nepilnība teksta ievades sistēmā!

Nosūtīja Kira Maija Kirsanova
Atbilžu skaits: 0

Sveicināti!

Rakstot otro daļu - eseju - nebija iespējams normāli veikt labojumus iepriekš uzrakstītā tekstā, jo, mēģinot ielikt kursoru kādā konkrētā vietā, automātiski iezīmējās kāds burts un nebija iespējams iestarpināt kādu burtu, vārdu vai komatu. Nācās katru simbolu vai teikumu, kuru nepieciešams pievienot jau esošajam tekstam, ierakstīt atsevišķā vietā un pārkopēt uz vajadzīgo lokāciju. Tas 1) aizņēma ļoti daudz laika, 2) radīja nevajadzīgu uztraukumu, 3) novērsa uzmanību no pašas esejas.

Apspriežoties ar cilvēkiem, kas rakstījuši neseno vēstures olimpiādi tiešsaistē, secinu, ka šī problēma bijusi klātesoša jau iepriekš. 

Augstāk minēto iemeslu dēļ esejas beigās nebiju izdzēsusi vienu lieku teikumu un vienu vārdu, kurus tiku izmantojusi, lai iekopētu vajadzīgajās vietās tekstā. To pamanīju tikai pēc uzdevuma iesniegšanas. Nezinu, vai olimpiādes vadība uzskata šos visus par pamatotiem sašutuma iemesliem, taču, manuprāt, ir vai nu jāsaved kārtībā sistēma, vai jārīko olimpiādes klātienē. 

Lūdzu izskatīt iespēju izdzēst no manas esejas pēdējo teikumu un vienu pēdējo vārdu, lai tie nesamazinātu manu punktu skaitu, jo šīs neuzmanības kļūdas radās tikai un vienīgi nepilnīgās teksta ievades sistēmas darbības dēļ, un šādi rakstīšanas apstākļi nav pieņemami. 

Ar cieņu,

Kira Maija Kirsanova,

Rīgas Kultūru vidusskolas 12.klase