Par 6 uzdevumu pamatskolai Mode

Par 6 uzdevumu pamatskolai Mode

Nosūtīja Irisa Eidaka
Atbilžu skaits: 4

 Uzskatu, ka 6. uzdevums. Mode (14 punkti) Sakārto 20. gadsimta apģērbu siluetus hronoloģiskā secībā nav īsti korekts, kas izveidots pēc dotās adreses https://www.google.com/search?q=20th+century+fashion&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjXu57EiObfAhXDXSwKHcm7DNUQ_AUIDigB&biw=1366&bih=608#imgrc=jO2TAcVeXz2EjM:, jo pie mums „pateicoties ” Dzelzs priekškaram Rietumu modes tendences ienāca daudz vēlāk un nebūt nesakrīt ar attēlā doto laika līniju .piemēram, kļošenes būtu tuvāk 1978.gadam , tāpat bikses ar pazemināto lejas daļu drīzāk ap 1995. nekā 1985 gadu .(Starp citu, eksperimentējot ar šo uzdevumu ,visus attēlus nevarēja salikt, jo viens attēls visu laiku krita ārā.Vai citiem šis uzdevums klausīja?) Lietderīgāk būtu uzdevums ar mazāk piemēriem  un lielākiem  laika intervāliem.


Atbildot uz Irisa Eidaka

Atbilde: Par 6 uzdevumu pamatskolai Mode

Nosūtīja Huberts Zimackis

Pilnībā piekrītu, uzdevums vispār nav korekts un būtu jāanulē, jo KĀ VISPĀR VAR PĒC SILUETIEM NOTEIKT DESMITGADĒS AKTUĀLĀKO MODI, JA IR REDZAMAS, PRINCIPĀ, ĒNAS...KĀPĒC JŪS NEVARĒJĀT IEDOT NORMĀLUS ATTĒLUS?


Atbildot uz Irisa Eidaka

Atbilde: Par 6 uzdevumu pamatskolai Mode

Nosūtīja Ričards Averāts

Piekrītu, ka līdz PSRS visi modes jaunumi un tehnoloģijas nonāca daudz vēlāk; bet domāju, ka arī siluetu vietā vajadzēja krāsainus attēlus, vai vismaz dotos siluetus vajadzēja lielākus.

Paldies!

Atbildot uz Irisa Eidaka

Atbilde: Par 6 uzdevumu pamatskolai Mode

Nosūtīja Kārlis Sīmanis

Pilnībā piekrītu, jo no siluetiem nevarēja īsti saprast apģēbu daļas, piemēram, bija sievietes siluets un nevarēja saprast vai tā ir viņas cepure vai augsta frizūra.