Labdien.
48. uzdevumā neuzrādās pareizi izpildītā karte, vai arī neuzrādās manas kļūdas. Kartē ir atzīmēti visi 7 marķējumi, un nav dzeltena apļa, kas norādītu par nepareizu atbildi, kaut arī šajā uzdevumā man ir 6/7 punkti.
Paldies!
Labdien.
48. uzdevumā neuzrādās pareizi izpildītā karte, vai arī neuzrādās manas kļūdas. Kartē ir atzīmēti visi 7 marķējumi, un nav dzeltena apļa, kas norādītu par nepareizu atbildi, kaut arī šajā uzdevumā man ir 6/7 punkti.
Paldies!
Hei, man ir līdzīga situācija! Kartē nav neviena dzeltena laukumiņa, atzīmēju pareizi 6 objektus, bet iedeva 4 punktus.
Man šajā uzdevumā vispār neuzrādās ne mani marķējumi, ne dzeltenie laukumi.
Visdrīzāk, ka neesat reģionus atzīmējuši pareizi vai arī pietiekami precīzi. Biežākās kļūdas - Fēru salu vietā atzīmētas Šetlendas. Normandijas vietā kāds cits Francijas reģions (Bretaņa, Žironda, utml.)
Jap, kļūda bija hibīnu atrašanās vietas noteikšanā. Paldies!
Nevēloties veidot jaunu diskusiju un apzinoties ka tāpat šajā jautājumā mana atbilde bija nepareiza; vai 42. uzdevuma jautājums ir korekti uzdots, ņemot vērā, ka eksistē vismaz viens okeānisks stratovulkāns (https://www.volcanodiscovery.com/barren_island.html)?