8. uzdevums
Manuprāt, astotā uzdevuma piektais punkts attēlā nav parādīts pilnīgi pareizi. Nav īsti skaidrs, kas ir domāts ar piekto punktu. Bultiņa norāda uz tukšu (kā redzams attēlā) vietu uz zivs audiem, tāpēc nav iespējams noteikt, kādu atbildi autors bija iecerējis, sastādot uzdevumu.
14. uzdevums
Attēlā redzama zoba struktūra un burtu bultas. Konkrēti burts F norāda uz vietu, ko sauc par zobu kanālu vai nervu. Taču atkal mana atbilde (zobu kanāls) tika atzīta par nepareizu. Diemžēl šajā gadījumā es īsti nezinu, ko uzdevuma autori domāja. Arī manu atbildi var uzskatīt par pareizu, jo bultiņa zem burta F arī norāda uz zobu kanālu. Ja autori kā pareizo atbildi domāja zobu nervu, tad, manuprāt, attēls būtu bijis jāpalielina vai jāattēlo daudz skaidrāk. Manuprāt, arī mana atbilde būtu jāpieņem, jo tieši tas, uz ko norādīja bultiņa, tika nosaukts.
20. uzdevums
Pašā pirmajā jautājumā, kas izklausās apmēram šādi: “Putns, kas nedzīvo ļoti urbanizētu vietu tuvumā”, mana atbilde (Vistu Vanags) tika pieņemta kā nepareiza. Manuprāt, arī šī atbilde ir jāpieņem, jo tā atbilst jautājuma nosacījumam. Vistu vanags patiešām ir reti sastopams ļoti urbanizētos rajonos un biežāk redzams laukos